Goedkope website maken 2018-02-04T15:27:26+00:00

Goedkope website laten maken? Website laten maken, per maand betalen!

Wat mag een website kosten? Dat is een vraag die wij veel krijgen. Een website bouwen is niet zomaar gedaan. Vandaar dat het laten bouwen van een website ook verschillende kosten met zich mee kan nemen. Het is niet alleen afhankelijk van de wensen die je hebt, maar ook de diverse opties die op de website moeten komen brengen verschillende kosten met zich mee. En omdat de website kosten dus flink kunnen verschillen hebben een manier bedacht om de website per maand te betalen. Dit maak de website betaalbaar en zorgt ervoor dat je goedkoop een website kan laten bouwen.

Website kosten per maand

Bij www.nuwebsiteleasen.nl bouwen wij al een website vanaf € 39,95 per maand, en een éénmalige bijdrage van € 599. Zo betaal je dus niet veel voor je nieuwe website en kan je goedkoop een professionele website laten maken. De éénmalige bijdrage voldoe je als we gaan starten met de bouw van je website, de maandelijkse termijnen voldoe je per maand; zo kan je jouw website laten maken en per maand betalen. Handig als je het gedrag niet in 1 keer kan betalen! En wij reken geen rente! Dus geen gedoe: gewoon gespreid betalen.

Waarom via www.nuwebsiteleasen.nl?

Als je gaat zoeken in Google naar “goedkope website laten maken” of  “website per maand betalen” dan kom je verschillende aanbieders tegen. Sommige beiden zelfs websites aan vanaf € 10,- per maand. Waarom je dan via www.nuwebsiteleasen.nl jouw website moet laten bouwen? Bij ons betaal je 12 maanden je maandelijkse bedrag en de website is daarna volledig jouw eigendom. Geen addertjes onder het gras, geen afhankelijkheid: het is jouw website! Andere aanbieders in de markt bieden dan wel goedkope websites aan, echter ben je daar vaak langer gebonden aan de maandelijkse betalingen, of ben je geen eigenaar van de website. Dat vinden wij vreemd! Vandaar ben je bij www.nuwebsiteleasen.nl altijd zelf eigenaar van de website.

Wie kunnen bij www.nuwebsiteleasen.nl een website op afbetaling kopen?

Das is gemakkelijk: iedereen! Wij hebben onze pakketten samengesteld voor alle ondernemers, zoals ZZP en MKB bedrijven. maar ook als je een eenmanszaak hebt of een freelancer bent; bij ons kan je altijd terecht. Neem dus gerust contact met ons op als je een goede en professionele website wilt hebben, waarbij je het gemak van een maandelijkse betaling wilt hebben. Wij hebben al veel klanten naar tevredenheid geholpen, mogen wij jou binnenkort als nieuwe klant verwelkomen?